Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kurul toplantısı 12 Nisan 2022 Perşembe günü saat: 13:00’te Enstitü Müdürü M. Asıf YOLDAŞ başkanlığında Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bütün Anabilim Dalı başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantısında sona ermekte olan bahar döneminin değerlendirilmesinin yanı sıra aktif olarak yürütülmekte olan tezli-tezsiz yüksek lisans ve doktora programlarına alınacak öğrenci kontenjanları konuşularak kesinleştirildi. Ayrıca üniversitemizin ihtisas alanı olan Makine ve İmalat Teknolojileri alanıyla ilgili yeni tezli yüksek lisans programı teklifleri görüşüldü. Toplantıda ihtisaslaşma alanı kapsamında yazılacak yüksek lisans ve doktora tezleri bağlamında da görüş alışverişinde bulunuldu.