2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Sınav Sonuçları Açıklandı

05-06 Şubat 2024  tarihlerinde Enstitümüz Anabilim Dallarında yapılmış olan Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları değerlendirilmiş olup sonuçlar başvuru gruplarına göre aşağıda yer almaktadır. Kesin kayıtlar 13-16 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak olup kesin kayıt için hak kazanan öğrenci adayları, aşağıdaki bağlantı adresinden giriş yapıp 'Kesin Kaydımı Yapmak İstiyorum' butonuna tıklayarak onaylanan başvurusunu yazdırması gerekmektedir.

Üniversitemiz ve Enstitümüze gösterdikleri ilgiden dolayı tüm adaylarımıza teşekkür eder, kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kesin kayıt kılavuzu için tıklayınız.

Kesin kayıt bağlantı adresi: https://ubys.hitit.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2

Not:

1-Kesin kayıt talebinde bulunan öğrencilerin sisteme kayıtları takip eden gün içerisinde gerçekleşecektir. Kayıt işlemi tamamlanan öğrenciye sistem tarafından kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve giriş şifresi mail olarak gönderilecektir.

2- İkinci öğretim programlarına kayıt yaptıran öğrenciler kendilerine gönderilen öğrenci numarası ile Halkbank'a tanımlanan öğrenim ücretini yatırdıktan sonra ders kayıtlarını yapabilirler.

3-Kesin kayıt işlemleri tamamlanan öğrenciler 13-16 Şubat 2024 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İletişim:

Tel : 0364 219 4051 / 4057-4058-4059-4060