2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bilimsel Değerlendirme Ve/Veya Mülakat Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Listesi Açıklandı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi için 09 – 13 Ocak 2023 tarihleri arasında Enstitümüzün çeşitli Anabilim Dallarına başvuru yapan öğrenci adaylarının başvuruları Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği çerçevesinde ilgili Anabilim Dallarının belirledikleri koşullara göre ön inceleme ve değerlendirme komisyonları tarafından incelenmiş olup, bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi aşağıda açıklanmıştır.

23-24 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları belirlenen tarih, yer ve saatlerde yüz yüze yapılacak olup mülakata gelecek öğrenci adaylarının ÜBYS başvuru sistemine yüklemiş oldukları ALES, Yabancı Dil Belgesi, Mezuniyet ve Transkript belgelerini istendiği takdirde mülakat jüri üyelerine ibraz etmek üzere yanlarında getirmeleri gerekmekte olup, belgelerini ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

Tercih Dönemi Danışma Hattı!
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?