Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programının Açılmasına YÖK Tarafından Onay Verildi..

Üniversitemiz, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı açılması konusundaki tekliflerimiz 19.01.2022 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 25.12.2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Kararı dikkate alınarak Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinin 4. ve 7. maddeleri uyarınca, söz konusu tekliflerimiz uygun görülmüştür. Yeni açılan Yüksek Lisans programı Enstitümüz ve üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyor ve programın açılmasında emeği geçen öğretim üyelerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Enstitü Müdürlüğü