Tefsir Tezli Yüksek Lisans Programı ile İslam Hukuku Tezli Yüksek Lisans Programlarının açılmasına YÖK tarafından Onay..

Üniversiteniz, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde programlar açılması konusundaki teklifleriniz 07/07/2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinin 4., 7. ve 5/d maddeleri uyarınca, Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı bünyesinde Tefsir Tezli Yüksek Lisans Programı ile İslam Hukuku Tezli Yüksek Lisans Programı açılması uygun görülmüştür. Yeni açılan yüksek lisans programı Enstitümüz ve üniversitemiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca Programın açılmasına emeği geçen öğretim üyelerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Instagram Twitter Facebook Youtube
Lisansüstü Öğrenci Danışma Hattı